снимка: ПиксабейВ понеделник Facebook, Messenger, Instagram и Whatsapp бяха недостъпни в

...
снимка: ПиксабейВ понеделник Facebook, Messenger, Instagram и Whatsapp бяха недостъпни в
Коментари Харесай

Снощи Facebook, Messenger и Instagram отново станаха недостъпни за потребителите в някои части на света

снимка: Пиксабей

В понеделник Фейсбук, Messenger, Instagram и Whatsapp бяха недостъпни в продължение на часове в доста елементи на света.

Компанията Фейсбук в профил проблемите, провокирали второто спиране на работата й тази седмица, и се извини на потребителите, предадоха международните организации.

Снощи Фейсбук, Messenger и Instagram още веднъж станаха недостъпни за потребителите в някои елементи на света. Потребителите съобщаваха за спирания на работата на обществените мрежи, сочат данни на уеб страницата Downdetector. От компанията обявиха, че сривът е бил породен от " неверна настройка " на рутeрите, предава БГНЕС.

" Поднасяме откровените си извинения, в случай че през последните няколко часа не сте имали достъп до нашите обществени мрежи. Отстранихме казуса и още един път благодарим за търпението Ви тази седмица ", се споделя в известието на Фейсбук.

Данните за проблеми с Фейсбук започнаха да се появяват след 21 ч. в петък. Потребители в Съединени американски щати и Европа показаха неодобрение от работата на уеб страницата и на мобилното приложение. Броени минути след първите известия за спиранията на работата на Фейсбук, са били получени и известия за проблеми с Instagram. 

Фейсбук минава през сериозна рецесия, откакто стана публично притежание фактът, че нейно вътрешно следствие е посочило, че способства за разпространение на омразата и дезинформацията, води до усилване на поляризацията, както и че Instagram може да навреди на психологичното здраве на тийнейджърките.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР